Tarjoamamme palvelut


Perusajatuksemme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalveluita sellaisena kuin asiakkaat niitä tarvitsevat. Suunnittelemme alusta asti palvelukokonaisuuden, joka sopii asiakkaan tarpeisiin huomioiden asiakkaan liikeidean ja erikoistoiveet. Tutustu tarjoamiimme palveluihin ja ota yhteyttä. Suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopiva turvallisuusratkaisu.
 
Palvelemme koko Suomessa. Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja Kouvolan suunnalla.
 
Yrityksellämme on poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa, joka oikeuttaa toimimaan koko Suomen alueella.

Vartiointi: liikkeet, myymälät, kauppakeskukset

 

Myymälävartiointi

 

Henkilöprofiili, asuprofiili ja ohjeistus asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää vartiointipalveluistamme!


 
Vartioinnissa on tärkeää, että yhteistyö asiakasyrityksen kanssa on pitkäjänteistä ja jatkuvaa. Avoin keskustelu ja yhteistyökumppanin kuunteleminen auttavat luomaan kokonaisuuden, jolla asiakasyrityksemme saa oman asiakaskuntansa mahdollisimman tyytyväiseksi. Kun yhteistyömme asiakasyrityksen kanssa on toimivaa, lopputuloksena on kaikkia osapuolia miellyttävä vartiointikokonaisuus.
 
Wiking Security Oy on joustava yhteistyökumppani: kun asiakkaan tarpeet muuttuvat, me muutamme ja kehitämme omaa palvelukokonaisuuttamme asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, joilta luonnistuu vartioinnin lisäksi myös asiakaspalvelu.
Myymälöissä vartijamme toimivat tehokkaasti ja taloudellisesti. Varkauksien ehkäisemisen lisäksi olemme osana luomassa viihtyisää ja rauhallista ilmapiiriä sekä siistiä yleisilmettä. Tämä on tärkeä osa asiakasyrityksemme menestystä.
 
  Myymälävartijan tehtävänä on:
 • Jo pelkkä paikallaoleminen ennaltaehkäisee varkauksia ja häiriötilanteita
 • Tarvittaessa poistaa henkilöt, jotka aiheuttavat häiriöitä
 • Ottaa kiinni rikoksiin syyllistyneet ja hoitaa yhteydenpidon viranomaisten suuntan
 • Asiakkaillenne syntyy mielikuva miellyttävästä ja turvallisesta asiointiympäristöstä
 • Asiakkaiden opastaminen ja asiakaspalvelu
 • Oheistehtävien hoito
 

Piirivartiointi


 

Wiking Security Oy tarjoaa piirivartiointipalveluita Pohjois-Kymenlaakson alueella.


 
vartiontiliike tarjoaa piirivartiointi -palvelut
Vartiointi useassa eri toimeksiantokohteessa eli piirivartiointi: vartija siirtyy kohteesta toiseen, työhön sisältyy esimerkiksi murto- tai muihin hälytyksiin liittyviä tarkastustehtäviä. Piirivartiointimme on palvelumuotona kustannustehokas: vartiointikierroksilla ennaltaehkäistään asiakkaan kiinteistöihin ja henkilöstöön kohdistuvia uhkia, riskejä ja rikoksia sekä rajoitetaan mahdollisesti syntyneiden vahinkojen laajuutta. Palvelu toteutetaan ennalta sovituilla, mutta ajoituksellisesti ennalta arvaamattomilla vartiointikierroksilla.
 • Vartiointikierrokset
 • Tarkastuskäynnit
 • Hälytystehtävät
 • Avaus ja sulkupalvelut
 

Ravintolat

 

Järjestyksenvalvoja valvoo järjestystä, asiakkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä sekä huolehtii henkilökunnan työturvallisuudesta.


 
Vartiointiliike Wiking Securityn alaa on myös tapahtumaturvallisuus. Järjestyksenvalvojalla on oltava hyvät asiakaspalvelutaidot, koska hän on usein ensimmäinen henkilö, jonka asiakas kohtaa astuessaan ravintolaan sisään. Tämä ensikohtaaminen muodostaa asiakkaalle käsityksen koko ravintolan palvelusta ja viihtyisyydestä. Hyvin oleellista on myös asiantunteva järjestyshäiriöiden hoito. Hankalammat häiriötilanteet voidaan hoitaa monella tavalla. Ylimitoitetulla voimankäytöllä ravintola saa hyvin nopeasti huonon maineen asiakkaiden keskuudessa. Tällainen kielteinen maine leviää tänä päivänä hyvin nopeasti sosiaalisessa mediassa. Suunnittelemme alusta asti kokonaisvaltaisen turvallisuusratkaisun asiakkaan tarpeisiin, useat baarit, klubit ja yökerhot ovat luottaneet Wiking Securityyn järjestyksenvalvontapalveluiden tuottajana. Tervetuloa seuraamaan toimintaamme ja liittymään tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!
 • Turvallisuussuunnitelma
 • Kohde-esimies
 • Järjestyksenvalvojat
 • Hälytinlaitteisto
 • Naulakoiden suunnittelu ja asennus
 • Valvontakamerat
 • Vartiointi
 

Tapahtumat

 

Meiltä onnistuu myös isompien tapahtumien järjestyksenvalvonta. Tässä apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto ja kattava järjestyksenvalvojarekisteri. Pystymme hoitamaan turvallisuusjärjestelyt aina suunnittelusta toteutukseen.


 
 • Turvallisuussuunnitelma
 • Turvallisuuspäällikkö
 • Järjestyksenvalvojat
 • Valvontajärjestelmä
 • Alueen vartiointi
 

Erikoisturvapalvelut


 

Yksityisetsiväpalvelut


 
Yksityisetsivä paljastaa ja ennaltaehkäisee rikoksia. Asiakaskuntaamme kuuluu niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Yritysasiakkaille tämä palvelu sopii mm. tietovuotoihin, varkauksiin, luotettavuuden selvittämiseen sekä väärinkäytös- ja rikosepäilyihin. Yksityishenkilöitä palvelemme esimerkiksi uskottomuuteen, kadonneisiin henkilöihin, varastettuun omaisuuteen ja luotettavuuden selvittämiseen liittyvissä asioissa.  
 

Henkilösuojaus


 
Henkilösuojauspalvelumme voi olla tilapäistä tai pysyvää. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat asemansa vuoksi alttiita turvallisuusriskeille. Tällaisia ovat esimerkiksi julkisuuden henkilöt ja liike-elämän vaikuttajat. Yleensä henkilösuojauspalvelu toteutetaan huomaamattomasti, mutta asiakkaan halutessa vartiointi voi olla myös näkyvämpää. Käytössämme on turvallinen ja edustava kuljetuskalusto.
 
Turvahenkilö -palvelu sopii asiakkaille, jotka haluavat suojautua häiriötekijöiltä, mutta heillä ei ole välitöntä hengenvaaraa (esim. artistien suojaus festivaaleilla ja konserteissa).
 
Henkivartija -palvelu on sopiva vaihtoehto silloin kun uhka on todennäköinen: uhkaus on jo annettu tai hyökkäyksen kohteeksi joutuminen saattaa olla todennäköistä muista syistä. Näitä palveluita käytetään mm. hotelleissa, kokouksissa, konserteissa, gaaloissa ja juhlatilaisuuksissa.
 
      <br>Valikoimassamme laajasti turva-alan varusteita kuten harjoitusaseet, -tyynyt ja -puvut<br><br>

Yhteystiedot:

 

Wiking Security Oy
Puhjontie 17
45720 Kuusankoski (Kouvola)

info@wikingsecurity.fi
045 – 2622 585